Header Ads

Blogunuz Üzerinden Satış Yapın: iyziLink İle Tanışın


Merhaba değerli blog yazarları bu yazımızda size blogunuz üzerinden nasıl satış yapacağınız ile ilgili bir kaç ufak detay vermek istiyorum.

Blog yazmak aslında hobi olarak yapılan bir şey, yani bir çok blog yazarının farklı alanlarda meslekleri yada yetenekleri var ve hepimiz bu yeteneklerimizi kazanca dönüştürmek istiyoruz. Peki ödemelerimizi nasıl alacağız? İşin en çetrefilli tarafı burada karşımıza çıkıyor.

Blogger alt yapısını kullanan blog yazarları bu konuda çok sıkıntılı çünkü blogger üzerinden satış yapacağımız bir alt yapı yok. Durum böyle olunca ödeme almak için çeşitli yollar gerekiyor.

Güvenli ödeme almak için çeşitli yollar var örneğin sanal pos alabilirsiniz ve müşterilerinize bankaların size sunduğu güvenlik ölçüleri içinde ödemelerinizi alabilirsiniz. Sanal pos kullanmak iyi bir seçenek ancak bankaların aldığı ücretleri düşünürseniz o kadar da iyi bir seçenek gibi durmuyor.

Bir başka ödeme alma yolunuz ise banka havalesini kullanmaktır. Müşterileriniz hesabınıza para gönderir ve sizde ona işini teslim edersiniz peki müşteri size güvenecek mi?

Tüm bu soruların ve sorunların olduğu bir zamanda karşımıza iyzico çıkıyor. İyzico alt yapısıyla güvenilir şekilde ödeme alabilirsiniz ve gereksiz ücretlerle uğraşmazsınız.

Kolayca oluşturacağınız ürün linklerini kısa mesajlar, sosyal medya ya da pazar yerleri aracılığıyla paylaşın, güvenle ödeme alın. Üstelik web sitesine ya da teknik bir geliştirmeye ihtiyacınız yok!


Tüm ödeme akışlarınızın planlı olması sayesinde sistemden işlemlerinizle ilgili raporlar çekebilir, gizli hiçbir masrafınızın olmamasının rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Web sitenizin yetersiz kaldığı alanlarda iyzico'nun size verdiği linklerle de sosyal medya üzerinden satış yapabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.iyzico.com/iyzilink

Hiç yorum yok

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ,GELİŞMEMİZ İÇİN BİZLERE YORUMLARINIZLA DESTEK OLUN....